Vi har lang erfaring innen grafisk design for TV/video-produksjon og har hovedfokus på utvikling av visuell profilidentitet for ett vidt utvalg av konsepter.

Vi utvikler alt fra logodesign, tittelsekvenser, onair-grafikk og andre visuelle elementer, virtuelt og fysisk, til både innendørs og utendørs filmlocation. Dette inkluderer alt fra 3D grafikk, tittelsekvenser, videolooper, backdrops og fysiske props og prints. Våre grafiske løsninger innenfor skjermbasert media dekker og illustrasjon, 2D og 3D animasjon, infografikk, spesialeffekter, postproduksjon, bildebehandling, foto osv.

UNDERHOLDNING
Polkapixel leverer grundig gjennomtenkte konsepter til underholdningsbransjen med spesiell fokus på events og sceneshow. Her tenker vi helhetlig flyt i samarbeid med konseptet som er utviklet. Vi har lang erfaring med programmer som Gullruten, Gullfisken og Amanda. I tillegg har vi og god erfaring med produksjon av illustrerende grafikk til andre underholdningsprogram som for eksempel Skaperen.

SPORT
Et av våre hovedsamarbeidsfelt med TV 2 er TV 2 Sporten. Her har vi utviklet og samarbeidet på en mengde programmer som blant annet FotballXtra og Premier League. Hovedsakelig består arbeidet av studio-loops og scenografielementer både for virtuelt og fysisk studio, tittelsekvenser, on-air grafikk og generell identitet. Arbeidsflyten har ofte tette deadlines og må imøtekomme kanalens strenge identitetskrav for både hovedkanalen og dens søsterkanaler.

NYHETER/DOKUMENTAR OG INFOGRAFIKK
Vi produserer og grafikk for dokumentar, nyhetsgrafikk og annen informativ grafikk som presentasjoner av ett produkt eller en bedrift. Dette gjelder video både for TV/film, web og andre media. Fra TV 2 nyhetene har vi erfaring med illustrasjoner til nyhetssaker og inngående forståelse for hvordan saker bør presenteres profesjonelt og oversiktelig.

MUSIKKVIDEO, VIDEO FOR KONSERTER, KLUBBER OG TEATER
Polkapixel produserer og en del musikkvideo. Vi produserer til alt fra lokale artister til mer kjente artister og produksjonen kan inkludere alt fra redigering av filmet materiale til fult animert/grafisk 2D eller 3D utrykk. I tillegg til musikkvideo leverer vi og bakgrunnslooper til konserter,  klubblokaler og teater.

ANIMASJON
Vi tilbyr ett variert utvalg animasjonsløsninger. Alt fra enkel 2D til mer avansert 3D. Vi har og erfaring med tradisjonelle animasjonsteknikker, men hovedfokus er den skjermbaserte. Vi tilpasser og gjerne teknikken etter hva arbeidsgiver prøver å fortelle og hvilket media den er tiltenkt.

EVENTHOMEPRINTSCENOGRAFIUnderholdning
September 21, 2018

Elkjøp – Campus 2018

For andre år på rad har Polkapixel produsert video og trykkinstallasjon til Elkjøp-eventet, "Campus 2018", i Quben på Gardermoen. Årets tema var sirkus og vi har designet videoloops til scenen…
Read More
PRINTSCENOGRAFITV/VIDEO
March 9, 2018

OL-KVELD

#gull #glitter - Vi er stolt av å ha produsert vignett, grafikk og studiovegger til OL - kveld. Gøy at våre videolooper og studiotrykk har vært bakgrunn for så masse flotte folk…
Read More
3DAnimasjonHOMETV 2 SportTV/VIDEO
August 18, 2017

Premier League

I august 2017 lanserte TV2 Sporten et flunkende nytt Premier League Studio. Polkapixel fikk oppdraget med å utvikle designkonsept for alle studio-skjermene basert på den grafiske identiteten til PL. Vi…
Read More
HOMEPRINTTV/VIDEO
August 1, 2017

VALGET 2017

Polkapixel har designet årets Valglogo på TV 2. Vi har levert grafisk-innpakning med vignetter, bumps, wipes og studiobakgrunner. Konseptet bygger på bevegelse i graderinger. En fargeforløpning som beveger seg mellom…
Read More