Skip to main content
3DEVENTHOMETV ProgramTV/VIDEO

Gullfisken

By March 17, 2016April 15th, 2019No Comments

2015-17:
Gullfisken på TV 2 er et prisutdelingsprogram for reklamebransjen. Polkapixel har laget den grafiske innpakkingen til showet ved flere anledninger og vår grafikk har blitt resirkulert de siste årene.

Gullfisken er produsert av Produksjonsselskapet Monster Entertainment.

2014:
Gullfisken på TV 2 er et prisutdelingsprogram for reklamebransjen. Polkapixel har de siste to årene og ved flere tidligere anledninger som ansatt ved grafikkavdelingen på TV 2, produsert grafikkpakker for dette showet. I år leverte vi en helt ny grafikkpakke og den bestod, etter ønske fra produsentene, av et urbant, industrielt og hardere utrykk. Temaet var gatekunst. Vi tenkte derfor et rent og enkelt utrykk uten mye spesialeffekter. Hovedelementene er wireframe, neon logo og rene fotografi. Fotografiene har vi blant annet tatt i undergrunnen på Danmarksplass for å komme helt innpå det urbane, harde og røffe. Logoen ble gjort om til en enkel neonlys wireframe og generelt sett så har fisken som wireframe blitt brukt i mye av grafikken ellers. Enkle streker som av og til dukket opp, var nok til at man fikk den rette assosiasjonen.

Scenograf Lise Christensen
Gatekunst: Joy
Gullfisken er produsert av Monster Entertainment

2012-13:
Gullfisken er en publikumspris for reklamefilmer vist på de kommersielle TV-kanalene i Norge.
Polkapixel leverte full grafisk pakke for dette årets sending, inkludert fysiske figurelementer til scenografi. Det grafiske temaet var glamorøst fragmentert glass delt inn i fire forskjellige fargetema; vinter, vår, sommer og høst. Scenografien bestod av en lang rekke typiske reklameprodukter formet som en horisont av bygninger. Denne strakte seg rundt hele scenen. Prosjektet var i tett samarbeid med Lise Christensen som og var AD på prosjektet. Gullfisken var produsert av Monster produksjonsbyrå.

2007:
Gullfisken er en publikumspris for reklamefilmer vist på de kommersielle TV-kanalene i Norge.
Full grafisk pakke ble levert. Det grafiske temaet var helt konkret gullfisk og ett vakkert akvarielandskap ble produsert på scenen ved hjelp av videoloops.

Dette prosjektet ble produsert ved grafisk avdeling på TV 2. Marit Espeland var AD og Frode Brændø stod for 3D.