WEBDESIGN
Vi bruker blant annet WordPress som plattform for å skape websider og velger templates(ferdige maler) som vi redesigner til å passe de enkelte kundebehovene. Dette er en løsning som er enkel og tidsparende og utvalget maler som finnes dekker de fleste behov. Når det gjelder web tenker vi først og fremst funksjonalitet, men ved spesielle behov kan vi og produsere websider som tøyer grensene angående animasjon og spesielle effekter. Nettsiden vil da ha mer en kunstnerisk verdi enn en praktisk løsning som skal fungere over tid, som for eksempel en opplevelse på web i forhold til teater eller film i form av ett spill eller bare en reise/vandring i omgivelser for å skape stemning i forhold til konseptet. Alt ettersom, kan vi og bygge websider fra grunnen av.

Webdesign Arkiv

BANNERS/INFOMERCIALS
Alt ettersom hvordan du ønsker å presentere ditt selskap eller produkt på en event, stand, jobbmøte eller lignende, tilbyr vi presentasjonsvideoer, flash/gif bannere, trykksaker, PDFs og andre typer filer det måtte være behov for.

Eksempel på bannere 1
Eksempel på bannere 2

SPILL OG APPLIKASJON
Vi leverer og 3D og grafikk til spill og applikasjon på lik linje som til andre bruksområder. Dette inkluderer å bidra med ekstra elementer, redesigne eksisterende og utvikle nye visuelle konsepter. Vi tilbyr og enklere pek og klikk eventyrspill basert i Flash. Dette kan for eksempel være i forbindelse med undervisning eller en morsommere måte å presentere ett innhold på.