Skip to main content
Arkiv Interaktivt

Diverse spill og apps fra arkivet

By April 15, 2002April 16th, 2019No Comments

Kan du hjelpe “Steven Seagal” å finne “Blair Witch” i dette uhyggelige pek og klikk eventyrspillet?
Spill Ghosttown her!

Kosmodrones er ett “first shooter” spill produsert for PSP av Kai Drange. Polkapixel bidrog sammen med Frode Frank og Luke Luk med grafikken. Det er flere nivå med forskjellige verdener og Polkapixel stod for “Is planeten”.

Link til offisielle side: http://www.kosmodrones.com

VIRTUELT HUS – PEK OG KLIKK OMVISNING
Ett noe skummelt 3D hus produsert med tanke på produksjon av grafikk til dataspill.

Pano2QTVR har blitt brukt til å linke 360 grader panoramabilder sammen slik at opplevelsen blir som ett hus du kan vandre omkring i og undersøke. Man kan besøke tre etasjer i huset og mange rom.

Hovedsakelig var dette kun produsert på hobbybasis, men vi ser bruksområder av teknikken i andre ting. F.eks å lage et virtuelt galleri/museum eller andre virtuelle omvisninger hvor for eksempel ikke alle har tilgang til. Ett kamera som tar 360 grader foto kan og brukes til å fotografere nesten hva som helst, så man trenger ikke bygge det i 3D.

Se stillbilder fra huset her: here eller besøk huset direkte her: here.

KLARA’S DINER
Inspirert av PC spillet “The Sims” av EA games, var dette ett eksperiment gjort I 2002-2003 av May Husby. Man kan trykke på diverse rundt om kring og modifisere utseende. Det er og mulig å spille Bingo. Besøk Klara’s diner her!

RAINBOW ISLAND
Rainbow Island var originalt produsert av Taito. Som et nostalgisk lite eksperiment laget May Husby en kopi av de første nivåene av spillet i Flash.

Spillbar demo!